2012. január 23., hétfő

Élünk még ám!

Boldog új évet mindenkinek! Kicsit elkéstem vele, de bocsánatom jeleként itt van néhány kép havas háztetőkről, méghozzá az erkélyünkről fényképezve:





Tegnap annyira szépen esett a hó, nagy pelyhekben, meg minden, de reggelre ennyi maradt belőle :( Mostanra már ez is elolvadt. Tóganéban egyébként ritkán havazik, mert közel vagyunk az óceánhoz:


Ottan vagyunk, az A betűnél ugye, és láthatjátok, hogy nincs messze Csiba sem, meg a Kudzsúkuri ( 九十九里)strand sem, ami nagyon népszerű a környéken, bár nekünk még nem sikerült eljutnunk, sajnos. 

A sulinak már holnap vége, igazából minden vizsgánkat letudtuk a múlt héten. Még egy-kettőnek nem tudjuk az eredményét, de ettől függetlenül elmondhatjuk, hogy ez volt életünk legrövidebb "vizsgaidőszaka" :D Áprilisig szabadok vagyunk, mint a madár, úgyhogy gyakrabban várhattok posztokat! :) Tudtommal Zsófi tervez írni valamit a konyhai próbálkozásainkról :D 

Az előttünk álló két hónapban mindenképpen szeretnénk elmenni Csibába szétnézni, meg Tóganét kicsit jobban felfedezni, úgyhogy váratjátok a beszámolót :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése